ВИДЕО: Магическата петичка, заради която Каземиро призова "Бернабеу" да аплодира Йович


ВИДЕО: Магическата петичка, заради която Каземиро призова "Бернабеу" да аплодира Йович
Снимка: Guliver/GettyImages

5569 0

Сръбският талант Лука Йович определено не се радва на най-добрите месеци в кариерата си, след като осъществи мечтания трансфер в Реал Мадрид. Нападателят, който беше машина за голове в Айнтрахт Франкфурт, но в Мадрид не се представя на очакваното ниво и има само 1 гол. Затова и днешният жест на Каземиро към него е важен за самочувствието на футболиста. 

След слабо първо полувреме Йович избухна с изключителен момент и с прекрасен пас с пета изведе бразилеца сам срещу вратаря, а халфът беше безпогрешен и реализира първия си гол при победата на Реал над Севиля в Ла Лига. И веднага след попадението си Каземиро ясно показа кой трябва да получи аплодисментите. 

Йович беше първият футболист, който прегърна един от капитаните на Реал Мадрид след попадението, а с посочване Каземиро призова феновете на тима да аплодират сърбина, който записа най-магическия си момент след трансфера за близо 50 милиона евро през лятото. 

Това беше втората асистенция на Йович за 2020 година, след като той беше с ключов принос и за победата над Валенсия за Суперкупата на Испания. От началото на годината той е титуляр за "белия балет" заради контузията на Зинедин Зидан и се вижда, че постепенно успява да намери общ език на терена с новите си съотборници. 

Съвсем наскоро пък се заговори, че Реал Мадрид може да използва Йович, за да привлече нов топ нападател (вижте кой в тази статия). На магическата асистенция с петичка на Йович пък се насладете във видеото под статията: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички