ВИДЕО: Изпуснахте ли финта, с който Навас счупи кръста на Суарес край тъчлинията?


ВИДЕО: Изпуснахте ли финта, с който Навас счупи кръста на Суарес край тъчлинията?
Снимка: Guliver/GettyImages

3670 0

Реал Мадрид отпадна от турнира за Купата на Краля на финалната права, след като "белия балет" опропасти куп положения пред вратата на Барселона, докато каталунците бяха клинични в пеналтерията на съперника и с 3 точни удара вкараха 3 гола, класирайки се за пореден път на финал в турнира. Защитата на Реал Мадрид беше трагична, а единственият "светъл лъч" в представянето на защитната половина на тима беше Кейлор Навас. Но и той не се отчете с добро действие на вратата, а с безобразен финт край тъчлинията.

При вече 0:3 за Барселона много лесно можеше да се стигне до 4-и гол. Навас се наложи да излиза извън наказателното поле, за да отрази страхотен шанс за гол на гостите, но вместо да подаде топката, той се заби на тъчлинията и там беше пресиран от Суарес. С няколко отлични движения обаче и страхотен финт, костариканецът се освободи от опеката на нападателя и блесна в иначе не толкова добрия за него двубой.

Междувременно при 3:0 за Барселона камерите уловиха много интересна канонада от думи на Серхио Рамос към съотборниците му (какво им каза - вижте тук):

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички