ВИДЕО: Играчите на Леганес се подготвят по повече от любопитен начин за Реал


ВИДЕО: Играчите на Леганес се подготвят по повече от любопитен начин за Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

2070 0

Луис Сембранос е новият наставник на Леганес, който има за задача да подготви тима за гостуването на Реал Мадрид. Последният във временното класиране на Ла Лига се представя изключително слабо от началото на сезона, като е с 5 точки след 10 изиграни срещи. Тимът има само една победа, която дойде в последния двубой срещу Майорка, който бе и дебют за новия треньор.

Сембранос е избрал повече от любопитен начин за подготовка. В официалния си профил в Twitter, клубът качи видео от заниманието. За него се използват големи фитнес топки, които са изритвани към играчите. Ясно е, че една от целите е да се повдигне духа на играчите и те да се позабавляват, но от друга страна упражнението помага за рефлексите на футболистите.

Реал Мадрид, пък, ще гони задължителна победа, за да запази изоставането си от Барселона само на 1 точка. "Кралския клуб" е с 18 точки след 9 изиграни мача, докато каталунците са с 22 , но и с мач повече. А как се справи Барселона в своя двубой от този кръг - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички