ВИДЕО: Барселона собственоръчно върна интригата за титлата в Испания


ВИДЕО: Барселона собственоръчно върна интригата за титлата в Испания

1152 0

Барселона записа втора поредна загуба в Примера дивисион, след като каталунците загубиха с 1:0 визитата си на Реал Сосиедад на "Ла Росаледа", с което върнаха до голяма степен интригата за титлата в шампионата.

Единственото попадение падна още в 5', когато от тъчлинията Шави Прието центрира в наказателното поле, а Пике и Масчерано увиснаха, позволявайки на Ойарсабал да стреля с глава. Браво също не се намеси по оптимален начин и по този начин баските вкарах безценно попадение.

Оттам нататък срещата се игра почти изцяло в половината на Реал Сосиедад, но гол така и не падна. Пропуски за Барселона направиха Мунир, Пике, Меси и Неймар, а с 4 страхотни намеси се отличи Рули.

Това е втора поредна загуба за Барселона в първенството, което не се е случвало на тима в ерата на Луис Енрике. Освен това на "Ла Росаледа" Сосиедад няма загуба от каталунците от 2007 година насам.

Най-лошата новина за Барселона е, че Атлетико (Мадрид) и Реал Мадрид успяха да спечелят своите мачове, което означава, че битката за титлата е възобновена. "Блаугранас" са с актив от 76 точки, докато "дюшекчиите" и "белия балет" са съответно със 73 и 72.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички