Жестока атака срещу Луис Суарес, бившият му агент с нечувани думи срещу играча


Жестока атака срещу Луис Суарес, бившият му агент с нечувани думи срещу играча

2656 0

Бившият агент на Луис Суарес - Даниел Фонсека, даде скандално интервю, в което обяви, че звездата на Барселона има психични проблеми, а освен това е и неук. Това стана по повод думите на самия играч, че бившият му представител го е излъгал за немалко пари през времето, в което са работили заедно. Според изказването на Суарес, Фонсека му дължи 200 хиляди евро.

"Луис е едно дете, което има психологически проблеми и това го виждаме всички. Затова той се вижда ежедневно с психолог, но явно резултатите не са добри и трябва да се обърне вече към психиатър". каза Фонсека и продължи.

АС НА БАРСЕЛОНА НАПУСКА КЛУБА ПРЕЗ ЛЯТОТО

"За да можеш да броиш, трябва да знаеш как се прави това, а той е неук и не може да го стори. А после ме обвинява, че съм го завлякъл с пари. Историята е такава, че аз навремето трябваше да му кажа нещо неудобно, но сега ще спестя пред вас какво беше то.

Така че, с няколко думи, искам Луис да излезе и да каже истината, а не да ме омърсява с думите си. Ако има кураж, ще се появи пред света и ще каже каква е истината, която ви спестявам сега, а не да се крие, както го правеше през последните години", заяви Фонсека.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички