ВИДЕО: Абсурдните изпълнения на Неймар и Рамос - кое беше по-добро?


ВИДЕО: Абсурдните изпълнения на Неймар и Рамос - кое беше по-добро?
Снимка: Guliver/GettyImages

3662 0

Този уикенд в Испания паднаха много красиви голове, но определено двата най-добри бяха дело на Барселона и Реал Мадрид, и по-точно на Неймар и Серхио Рамос.

Бразилският феномен напомни за годините на Роналдиньо на "Камп Ноу", след като получи подаване от Луис Суарес, с едно докосване се измъкна от защитник, завъртя се и с удар от въздуха вкара може би най-красивия си гол с екипа на Барселона.

Няколко часа по-късно Серхио Рамос блесна със също толкова абсурдно попадение. При центриране от корнер топката не беше добре насочена, но без да се замисля Рамос отправи страхотна задна ножица и вкара превъзходен гол. За съжаление, това доведе до контузия в рамото на капитана на Реал, а неговата липса доведе до 3 гола за Севиля и първа загуба на "кралския клуб".

Независимо от това, попадението на Рамос е брилянтно, а SportLive ви пита: кой от двата гола беше по-добър? Може да оставите мнението си под статията или във Facebook страницата ни:

ГОЛЪТ НА НЕЙМАР

ГОЛЪТ НА СЕРХИО РАМОС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички