Севиля шокира Реал на "Санчес Писхуан"


Севиля шокира Реал на "Санчес Писхуан"

2081 0

Севиля победи с 3:2 Реал Мадрид у дома в мач от 11-ия кръг на Примера дивисион. Андалусийците изоставаха с 0:1, но показаха страхотен характер и направиха знаменит обрат.

Реал поведе на “Санчес Писхуан” след феноменален гол на Серхио Рамос със задна ножица. Чиро Иммобиле донесе спокойствие на домакините с попадение още преди почивката, а през втората част Евер Банега и резервата Фернандо Йоренте вкараха още два гола за домакините. В края Хамес Родригес върна едно пападение.

Така Рафаел Бенитес допусна първата си загуба като треньор на Реал Мадрид.

Столичани вече са на три точки зад вечния си съперник Барселона, който по-рано спечели с 3:0 срещу Виляреал. "Кралете" допуснаха тази вечер цели три гола, след като в предишните си 13 мача им бяха вкарани само 4. А следващият мач на тима е повече от интересен - домакинство на Барселона в "Ел Класико".

Севиля е на 10-то място в класирането, въпреки че в началото на октомври победиха с 2:1 у дома и Барселона.

В 22-ата минута Рамос засече със задна ножица центриране на Иско от ъглов удар за 0:1. Малко след това обаче защитникът получи контузия в рамото и беше заменен.

Чиро Имобиле изравни в 38-ата минута след грешка в отбраната на Реал при изпълнение на ъглов удар. Той успя да довкара топката от малък ъгъл за 1:1. 

В 61-та минута Коноплянка проби по крилото и подаде на Евер Банега, който с лекота вкара в опразнената врата за 2:1. Резервата Ферннадо Йоренте направи 3:1 след центриране на Мариано отдясно и Севиля вече предвкусваше победата. В следващите минути андалусийците можеха да вкарат дори четвърти гол.

Реал все пак върна един от головете, но твърде късно. Резервата Хамес Родригес направи 2:3 след хубав удар с левачката от границата на наказателното поле.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички