Варан: Целта на Реал е титлата в Шампионска лига


Варан: Целта на Реал е титлата в Шампионска лига

964 0

Централният защитник на Реал Мадрид Рафел Варан говори по всички актуални въпроси преди мача в Шампионска лига срещу Пари Сен Жермен. Ето какво сподели той:

За защитната тактика:

Всеки си има собствено мнение, а на мен ми се иска да поговорим за предстоящия мач.

За контузиите:

Нашата цел е да се борим за титлата в Шампионска лига. За съжаление, на отбора липсват важни играчи, но даже и в такава ситуация ние трябва да спечелим. Отсъствието на контузените не променя плана на игра. Бих искал всички да бъдат здрави, но това не променя нашата игрова философия.

За владението на топката:

И двата отбора ще искат да държат топката. Мадрид вкарва много голове и създава много опасни моменти.

За целите:

Нашата цел е да достигнем до осминафиналите, а ако можем да сме и на първо място, ще бъде отлично. Нашата цел, както винаги, е да спечелим мача: искаме да владеем топката и да създаваме проблеми на съперника с помощта на нашия индивидуален талант и отборна игра. Най-важното е да контролираме мача.

"Фаворит ли е ПСЖ?"

Възнамеряваме да създаваме опасности пред вратата на съперника и да спечелим мача, независимо че ПСЖ е силен отбор. Мачът ще се реши от малките детайли, ще го спечели този, който направи най-малко грешки.

За прогреса на ПСЖ

Те започнаха да играят много по-добре и могат да станат един от най-добрите отбори в Европа. Имат талантливи и опитни играчи, а също и желание да покажат, че имат отличен отбор. ПСЖ ще направи добър мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички