На Кристиано му е "писнало", в Манчестър вече празнуват


На Кристиано му е "писнало", в Манчестър вече празнуват
Снимка: Getty Images/Guliver

2676 0

Кристиано Роналдо заяви, че иска да завърши кариерата си в Реал Мадрид, но това може и да не с е осъществи. Причината за това се крие във взаимоотношенията между португалския ас и новия треньор на "кралския клуб" Рафаел Бенитес.

Въпреки че испанският наставник коментира, че всеки ден разговаря със звездата на тима, поредните информации от медиите в Испания предлагат точно обратното.

На Роналдо му е "писнало" от отношението на Бенитес, както и от ролята, която изпълнява в момента в Реал. Към момента, когато Реал е в оптимален състав, той не играе толкова близо до наказателното поле. Това пречи на ефективността на португалеца, а освен това на моменти вреди сериозно и на играта на испанския колос.

В същото време Кристиано е недоволен и от методиката по време на тренировки на Бенитес, а недоволството на звездата вече е достигнало до Манчестър, където се готви поредната офанзива за CR7.

Според английските медии, "червените дяволи" са отчаяни да вземат Роналдо, като ще му предложат същата заплата, която взима в Реал и договор за 5 години, който да го задържи в клуба до неговия 36-и рожден ден.

Наскоро Кристиано счупи рекорда на Раул от 323 гола с екипа на Реал Мадрид и бе удостоен със специална церемония и приз за постижението си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички