Валверде затапи критиците си след боя над Борусия (Дортмунд)


Валверде затапи критиците си след боя над Борусия (Дортмунд)
Снимка: Guliver/GettyImages

1378 0

Ернесто Валверде, който е поставен под огромно напрежение през последните месеци, не скри задоволството от факта, че Барселона се класира за елиминациите в Шампионска лига кръг преди края на груповата фаза. Победата с 3:1 над Борусия (Дортмунд) не само прати каталунците в следващата фаза, но осигури и по-лек съперник в осминафиналите, тъй като "блауграна" ще е поставена в жребия след края на първата фаза в турнира на богатите. 

"Попаднахме в най-тежката група, но успяхме да се класираме кръг по-рано за поредна година. Страдахме доста, но тази победа значи много за нас. С изключение на последните няколко минути, смятам, че изиграхме страхотен мач”, сподели наставникът след успеха. 

Той не подмина и темата с взаимодействието между Лео Меси и Антоан Гризман, а за сравнение даде отличната химия, която има между аржентинеца и Луис Суарес, които вече 5 години творят заедно на терена. 

"Много неща са казани за връзката между Меси и Суарес, особено когато един от тях бележи. Добрите играчи винаги се разбират на терена. Луис и Лео се разбират перфектно, защото играят от дълго време заедно. Същото ще се случи и с Меси и Гризман след известно време. Просто трябва да дойде точният момент. Иначе какво да кажа за Меси - той е просто невероятен", категоричен бе Валверде. Великолепната комбинация, която накара феновете да забравят проблемите между Меси и Гризман, вижте в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички