ВИДЕО: Фенове вече не вярват, че Меси не харесва Гризман след вълнуващо празнуване на гол


ВИДЕО: Фенове вече не вярват, че Меси не харесва Гризман след вълнуващо празнуване на гол
Снимка: Getty Images/Gulliver

4451 0

Френската звезда Антоан Гризман все още не може напълно да пасне към Барселона, като освен представянето му и отношенията му с Лионел Меси са сред най-обсъжданите теми. В двубоя срещу Борусия Дортмунд в Шампионска лига Гризман обаче успя да се разпише и то след асистенция на аржентинеца.

Бурното отпразнуване на двамата при гола веднага накара феновете да вярват, че всичко изписано за връзката между тях е измислица. В социалните мрежи веднага се появиха редица клипове с момента на празненствата.

"Много неща са казани за връзката между Меси и Суарес, особено когато един от тях бележи. Добрите играчи винаги се разбират на терена. Луис и Лео се разбират перфектно, защото играят от дълго време заедно. Същото ще се случи и с Меси и Гризман след известно време. Просто трябва да дойде точният момент. Иначе какво да кажа за Меси - той е просто невероятен", заяви Валверде след двубоя.

Това ще успокои доста феновете на каталунците, особено след двубоя срещу Славия Прага по-рано през месеца. Тогава в една от ситуациите невероятен пробив на Лионел Меси завърши с удар в гредата, но футболните привърженици отчитат друго. В това положение аржентинецът предпочете да завършва сам, като около него имаше трима противникови играчи, вместо да подаде на открития Антоан Гризман.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички