Валверде: ВАР не ме интересува, важното е да вкараме голове


Валверде: ВАР не ме интересува, важното е да вкараме голове
Снимка: Getty Images/Guliver

1208 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде заяви, че единствената цел за неговия отбор в предстоящото "Ел Класико" е да вкара голове. Той не е заинтересуван от темата с ВАР, която е обсъждана надълго и широко в последните седмици.

"Това ще бъде стотен мач за мен. Бих се радвал да спечелим, не бих отказал. Но не се знае, това е Ел Класико. Искаме да елиминираме Реал, но наистина ще бъде трудно. Влизаме в мача с резултат, който не е добър за нас. Трябва обаче да сме с нагласата, че сблъсъкът е открит. Ще бъде атрактивен сблъсък за феновете", заяви Валверде.

"Нашата цел е да вкараме гол. Винаги сме го правили и ще го направим и сега. Просто трябва да атакуваме противниковата врата. Да, играем добре на "Бернабеу", но миналите резултати не могат да ти гарантират успехи в бъдеще. Да, може би историята те насочва до някаква степен, но ние не трябва да се осланяме на статистика, а да мислим как да победи.

ВАР? Не се притесняваме от ВАР. Спокойни сме и ще уважим тази технология. Споровете винаги са налице във футбола, както и в други спортове. Ще опитаме да спечелим срещу Реал и ще оставим всичко останало зад гърба си", добави специалистът.

Вече е ясен е съдията, който ще ръководи сблъсъка, а той има много любопитна статистика - вижте я.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички