Валверде отново не бе категоричен относно бъдещето си в Барселона


Валверде отново не бе категоричен относно бъдещето си в Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

1437 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде отказа да коментира дали ще остане начело на тима и през следващия сезон. В последно време сериозно зачестиха информациите, че специалистът може да напусне поста си, а и той не ги отрича категорично.

Той настоява, че е абсолютно концентриран върху настоящия сезон и представянето на тима, като в края на сезона ще бъде взето решение за бъдещето му. "Имам договор с клуба. Истина е, че договорът ми е за още година, но в края на сезона ще решаваме. Първо ще видим как ще се развие настоящият сезон. Винаги е имало синхрон между мен и клуба. Има седмици, в които не печелим мачовете си и тогава неприятности надвисват над главата ми. Но по принцип имам договор с клуба. В края на сезона ще решаваме", каза Валверде преди утрешното гостуване на Хетафе.

"Хетафе е добър отбор. Ние добре помним какво ни се случи през миналия сезон срещу този съперник. Не можахме да победим у дома и страдахме като гост. Хетафе умее да притиска опонента си интензивно. А сега се бори и за местата, даващи право на участие в Европа", допълни още наставникът и даде своя коментар за слуховете на трансферния пазар. "Не обръщам особено внимание на тях. Съсредоточен съм върху играчите, с които разполагам, знам, че сме клуб, койт винаги има нужда от подобрение".

А кои са потенциалните заместници на Валверде може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички