Валверде с първи думи за очаквания трансфер на Гризман в Барселона


Валверде с първи думи за очаквания трансфер на Гризман в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

3705 0

 

 “Ще видим дали Гризман ще дойде при нас. Не искам да говоря за вероятности. Ще видим какво ще се случи”, заяви наставникът на “лос кулес” на пресконференция преди утрешното гостуване на Ейбар.
Запитан дали ще прави ротации утре, специалистът отговори: “Идеята е да останем активни. Не искам да ни се натрупат дни без футбол преди финала за Купата на краля. Идеята ми е да играят тези, които ще бъдат на терена за финала”. “Съблекалнята е добре. Когато загубиш, е тежко, но отборът се възстановява и е мотивиран да изиграе финала”,

 Мениджърът на Барселона Ернесто Валверде даде пресконференция преди последния мач на "блаугранас" за сезона в Ла Лига срещу Ейбар, а журналистите не пропуснаха да потърсят отговор на може би най-важния въпрос в последните седмици - ще премине ли Антоан Гризман на "Камп Ноу".

По-рано през седмицата звездата на Атлетико Мадрид обяви, че ще се раздели с "дюшекчиите" това лято, а това накара мнозина да предположат, че французинът ще премине в Каталуния. Мениджърът на Барса обаче отказа да даде категоричен отговор.

"Ще видим дали Гризман ще дойде при нас. Не искам да говоря за вероятности. Ще видим какво ще се случи", заяви наставникът на "лос кулес". 

По отношение на предстоящия мач срещу Ейбар, Валверде заяви: "Идеята е да останем активни. Не искам да ни се натрупат дни без футбол преди финала за Купата на краля. Идеята ми е да играят тези, които ще бъдат на терена за финала".

Междувременно ръководството на Манчестър Сити пожела официално звезда на Атлетико. Кой е играчът - вижте тук.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички