Валверде: Реал стана по-добър и ще ни бъде трудно срещу тях


Валверде: Реал стана по-добър и ще ни бъде трудно срещу тях
Снимка: Guliver/GettyImages

1228 0

Треньорът на Барселона Ернесто Валверде сподели очакванията си от полуфиналните мачове в Купата на Краля срещу Реал Мадрид. Специалистът не е спокоен за изхода от двете противостояния.

"Ще бъде голям сблъсък, два големи мача поред. Двата отбора продължават борбата в първенството, започват и плейофите в Шампионска лига. Натоварването за отбора ни ще се покачи, но тези мачове ще бъдат интересни за феновете", коментира Валверде, цитиран от Marca.

"Ще бъде страхотен полуфинал. Ще видим ще можем ли да стигнем до финала. В Ла Лига те изпитваха трудности, но сега Реал стана по-добър и на нас ще ни бъде трудно", допълни испанският треньор.

ИЗНЕНАДА: ЛИОНЕЛ МЕСИ ПОСТАВИ РЕКОРД, КОЙТО НИКОЙ НЕ Е ОЧАКВАЛ ОТ НЕГО

Първият полуфинал ще бъде на "Камп ноу" на 6 февруари, а реваншът на "Сантяго Бернабеу" ще се състои на 27 февруари. Така в рамките на по-малко от месец феновете ще имат възможността да гледат три поредни Ел Класико, защото на 2 март двата тима се срещат и в мач от първенството. Наскоро президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу разкри какво ще е бъдещето на Валверде. Подробности вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички