Очаква ни "Ел Класико" на полуфиналите за Купата на Краля


Очаква ни "Ел Класико" на полуфиналите за Купата на Краля
Снимка: Getty Images/Gulliver

2211 0

Станаха ясни полуфиналните двойки за Купата на Краля. Жребият отреди големите фаворити за трофея Барселона и Реал Мадрид да се изправят един срещу друг.

Другата полуфинална двойка е Бетис - Валенсия, като от Бетис са домакини в първия мач. Първият епизод пък от "Ел Класико ще е на "Камп Ноу" на 6 февруари, а реваншът - на 27 февруари. Само няколко дни след реванша двата колоса ще спорят и в Ла Лига на "Сантиаго Бернабеу" - на 2 март. Часовете на полуфиналните срещи ще се доуточняват впоследствие.

Барселона е носител на Купата в последните 4 години, като към този момент все още в борбата за титлата, Купата и в Шампионска лига. За Реал Мадрид положението в първенството е доста по-сложно, тъй като изостава на 10 точки от каталунците. Така, със сигурност ще опитат да спечелят поне едно отличие на домашна сцена, опитвайки чрез Купата. Финалът ще се играе на 25 май в Севиля на стадиона на Бетис - "Бенито Вийямарин".

Нападателят на Реал Мадрид - Карим Бензема пък се намира във впечатляваща форма, като се изкачи в голмайсторската листа - ето на кое място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички