Валверде преди "Ел Класико": С Меси или без него излизаме да доминираме


Валверде преди "Ел Класико": С Меси или без него излизаме да доминираме
Снимка: Getty Images/Guliver

1983 0

Наставникът на Барселона Ернесто Валверде не даде допълнително информация за състоянието на голямата звезда на тима Лионел Меси. Аржентинецът се контузи по време на двубоя с Валенсия и все още е не е на 100% сигурно дали ще играе срещу Реал Мадрид в първия полуфинален мач за Купата на Краля.

Валверде допълни, че ще вземе решението след днешната вечерна тренировка. "Най-важно е един футболист да ти каже, че е готов да играе. Това важи в пълна сила, както за Меси, така и за Дембеле. Не е толкова важно какво ще кажат лекарите или какви ще бъдат резултатите от прегледите, които ще бъдат направени на играча. Ако един играч не е в състояние да играе, той отпада от мача. В крайна сметка последното решение е на треньора, който преценява всички рискове. С Меси или без него Барселона няма да промени стила си на игра. Ние ще излезем да победим, да доминираме на терена и да вкарваме голове".

"За да се подготвим за мача, е много важно да бъдем в добро настроение. В мача за първенство бяхме по-добри и това бе емоционално деликатен момент. Сега очакваме най-добрата версия на Реал Мадрид, всичко зависи от определен резултат. Мисля, че ние се намираме в добра форма, а те също са, което дава допълнителен стимул и на двата отбора“, коментира Валверде.

А какво заяви наставникът на Реал Мадрид Сантиаго Солари преди утрешното "Ел Класико" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички