Солари се ядоса на програмата заради Барселона и заяви: Меси няма да повлияе на плановете ни


Солари се ядоса на програмата заради Барселона и заяви: Меси няма да повлияе на плановете ни
Снимка: Getty Images/Gulliver

1521 0

Наставникът на Реал Мадрид Сантяго Солари се надява звездата на Барселона Лионел Меси да играе в утрешното "Ел Класико" за доброто на играта, но уточни, че неговото присъствие няма да промени плана на "белите" за срещата. Утре от 22:00 ч. двата гранда ще се изправят един срещу друг на "Камп Ноу" в първи полуфинален мач от турнира за Купата на Краля.

Меси пострада при равенството срещу Валенсия (2:2) в последния кръг и от лагера на каталунците пазят в тайна неговото реално състояние. При последния двубой между двата тима аржентинецът отново не игра заради контузия и тогава Барса разгроми съперника с 5:1. "Винаги е по-добре най-добрите играчи да играят във всеки двубой, но с или без него ние ще се подготвим по един и същи начин за тази среща", заяви относно Меси наставникът на Реал.

"Трудно е да подбера само 11 футболисти, когато всички са здрави и готови за игра. Най-важното за мен е всеки футболист да влага целия си талант, енергия и усилия в полза на отбора", уточни Солари преди утрешното дерби. 

Също така Солари не е особено доволен от програмата, която толерира Барселона и дава два дни повече почивка на каталунците в мачовете около двата полуфинала между двата отбора за Купата на Краля. "Надявам се, че това не е умишлено. Предстои мач между два отбора, които са много големи съперници. Ел Класико, което е като Ривър – Бока, Интер – Милан, както и Реал Мадрид – Атлетико. Не съм изненадан от програмата. Ние вярваме в нашите сили и трябва да отговорим в Ла Лига. Ние трябва да играем и да побеждаваме", добави още той.

А защо играчите на Реал Мадрид са останали доволни от това, че ще играят с големия си съперник Барселона на полуфинала за Купата - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички