Валверде към един от лидерите на Барселона: Ако не е фокусиран, няма да играе


Валверде към един от лидерите на Барселона: Ако не е фокусиран, няма да играе
Снимка: Guliver/GettyImages

5080 0

Намиращият се в не най-добрата си форма Жерар Пике получи сериозно предупреждение от страна на треньора на Барселона Ернесто Валверде. Напоследък все повече се говори за липсата на концентрация у защитника на каталунците, който беше зает с организирането на "Купа Дейвис", която се провежда в Мадрид. И Валверде беше категоричен, че вторият капитан на "блауграна" може и да не играе за отбора, ако не е фокусиран. 

"Ще видим дали Пике е в кондиция, или не. Ако е концентриран, ще играе. Ако не - ще играе друг. Да, ще пътува за Мадрид. Ще видим дали ще отиде на тениса, или не", сподели Валверде, като Пике може да се опита да съчетае гостуването на Леганес с "Купа Дейвис", тъй като едноименният отбор играе мачовете си в периферията на Мадрид. 

Валверде беше помолен да коментира ситуацията около Иван Ракитич, както и тази около Антоан Гризман, който не се представя по най-убедителния начин. 

"Нямам много да кажа за личните разговори с играчите, те остават вътре. Истина е, че отборът се променя в някои аспекти, но не планирам нищо за зимния пазар. Зная, че има много погледи, насочени към Гризман, но той допринася с изявите си", сподели още Валверде. 

Опитният специалист може и да излъчва увереност, но оставането му на "Камп Ноу" е под сериозна заплаха, а ръководството на Барселона вече има фаворит за нов треньор (подробности четете в тази статия)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички