В Уругвай освирквали Суарес - бележел веднъж на 5 възможности


В Уругвай освирквали Суарес - бележел веднъж на 5 възможности
Снимка: Getty Images/Guliver

1031 0

Звездата на Барселона Луис Суарес не е блестял с някакви страхотни качества, докато е играл в родината си Уругвай. Нещо повече - Луисито е бележел рядко. Това разкри сънародникът му Маурисио Перейра, който играе за руския Краснодар.

"Ние преминахме всички структури в Насионал. Когато Луис игра в отбора до 17 г., аз бях в този до 14. После той бе в първия тим, аз в дубъла. Често се случваше да играем двустранни игри", споделя Перейра пред Чемпионат.

"Смяташе се, разбира се, че той е добър играч, но не беше нещо необичайно, което не сме виждали. Феновете го критикуваха. Той много често не използваше шансовете си. Може би бележеше веднъж при 5 възможности. Трибуните го освиркваха. Насионал го продаде за малко повече от половин милион евро. После той сам стана това, което е", разкрива уругваецът.

Перейра споделя, че звездата на каталунците е скромен и отдаден на семейството си.

"Аз съм добър приятел със Себастиан Коатес. Веднъж посетихме Суарес в Ливърпул. Той ни покани в дома си. Луис не се държи като звезда. Той е много спокоен и прекрва цялото си време със семейството", казва той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички