Енрике: Критикуваха Суарес, че е дебел, а някои някои нямат толкова голове и на тренировки


Енрике: Критикуваха Суарес, че е дебел, а някои някои нямат толкова голове и на тренировки

2042 0

Наставникът на Барселона Луис Енрике заяви, че трябва да се преговаря внимателно  за нов контракт със суперзвездата Лионел Меси.

"Клубът се произнесе относно новия договор на Меси и няма какво да коментирам. Нужно е търпение и движение стъпка по стъпка. Ритъмът трябва да се определя и от самия него, и от ръководството", заяви Енрике. Споразумението на аржентинеца изтича след година и половина.

"В света на футбола, в който живеем, пълен с преувеличаване, критикуваха дори Суарес, че бил дебел. Сега има 100 гола в 120 мача. Някои нямат толкова дори на тренировки, дори без вратар на вратата. Заложихме на него и не сбъркахме", усмихнато каза специалистът по повод стотния гол на уругваеца.

Луис Енрике коментира и жребия за Купата на краля, изправил каталунците срещу неудобния Реал Сосиедад: "Не е от терените, на които имаме късмет, когато играем. Още не сме печелили там. Реал Сосиедад е от тимовете, които играят най-добър футбол. Ще бъде вълнуващо".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички