Фенове на ПСЖ освиркаха Килиан Мбапе, Почетино твърди, че не ги е чул (ВИДЕО)


Фенове на ПСЖ освиркаха Килиан Мбапе, Почетино твърди, че не ги е чул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2438 0

Наставникът на ПСЖ Маурисио Почетино заяви, че не е чул освиркванията срещу нападателя на тима Килиан Мбапе по време на вчерашния двубой със Страсбург от втория кръг на Лига 1. Парижани стигнаха до успех с 4:2 на "Парк де Пренс", но Мбапе бе освиркан от част от феновете, заради нежеланието си да подпише нов договор и да обвърже дългосрочното си бъдеще с клуба.

"Не чух освирквания. Много съм доволен от него. Той е концентриран върху това, което трябва да прави, и имаше много добър мач. За нас е много важно нашите фенове отново да са до нас. Те много ни липсваха. Футболът е съвсем различен с фенове по трибуните", коментира Почетино относно Мбапе, който се отличи с гол и асистенция за успеха.

Преди началото на двубоя ПСЖ официално представи петте си нови попълнения - Ашраф Хакими, Жоржиньо Вайналдум, Джанлуиджи Донарума, Лионел Меси и Серхио Рамос, но от тях единствено Хакими и Вайналдум взеха участие в мача.

"С представянето на новите играчи това бе една страхотна вечер за ПСЖ. Сега трябва да ги подготвим за игра постепенно, без да поемаме много рискове, независимо дали става въпрос за Лео Меси или другите", каза Почетино.

А как беше посрещнат Лионел Меси на "Парк де Пренс" - вижте в това ВИДЕО!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички