В Реал Мадрид са бесни на съдиите - отнели са им 7 точки


В Реал Мадрид са бесни на съдиите - отнели са им 7 точки
Снимка: Guliver/GettyImages

2021 0

В Реал Мадрид са недоволни от съдийството в немалка част от мачовете си дотук през сезона в Ла Лига. Те смятат, че съдийски решения са им отнели доста точки, съобщава вестник AS. Става дума за цели 7 пункта.

Според хората в клуба, в мача с Бетис, завършил 0:0, "белите" е трябвало да спечелят, тъй като съдията не е свирил чиста дузпа за игра с ръка в тяхна полза. В мача с Виляреал пък, завършил 2:2, съдията е трябвало да свири 11-метров наказателен удар в полза на мадридчани заради фаул на Албиол срещу Винисиус. Срещу Майорка арбитърът отново е ощетил Реал, тъй като е трябвало да свири нарушение за задържането на Диас, както и за такива срещу Каземиро и Рамос, но това не се случи.

В момента испанският гранд е на второ място в класирането, имайки 22 точки след 11 мача. В последния кръг "белите" имаха шанса да оглавят класирането, след като Барселона загуби срещу Леванте, но завършиха наравно с Бетис. А кой е играчът, който е взел участие във всеки един мач на Реал до момента, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички