В Каталуня пропищяха: Съдии отнеха на Барса 10 точки дотук


В Каталуня пропищяха: Съдии отнеха на Барса 10 точки дотук
Снимка: Getty Images/Guliver

2221 0

Каталунските медии са на мнение, че през настоящия сезон в испанската Ла Лига Барселона е ощетена с 10 точки заради съдийски грешки. Основният палач на каталунците е реферът Матеу Лаос, по вина на който Меси и компания са загубили 4 точки.

Негово бе решението да свири дузпа във вратата на "блаугранас" в мача с Лас Палмас (1:1) в миналия кръг, която беше меко казано спорна, както и липсата на реакция за играта с ръка на футболиста на домакините Чичисола.

Същият рефер ядоса отбора на Ернесто Валверде в мача с Атлетико в първи кръг, когато не отсъди стопроцентова дузпа след удар на Луис Суарес, който бе спрян с ръка от Стефан Савич.

В "черния списък" на каталунските журналисти са съдиите Иглесиас Вилянуева (Не зачете гол на Меси в мача с Валенсия), Мелеро Лопес (отмени чист гол на Суарес в мача със Селта) и Фернандес Борбалан (Не свири очевидна дузпа за фаул срещу Меси в двубоя с Хетафе).

В момента Барселона е начело в класирането в Ла Лига, но е на само пет точки пред най-близкия си преследвач Атлетико (Мадрид).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички