В Испания шокирани, че Меси не гласувал за свой съотборник за наградите на ФИФА


В Испания шокирани, че Меси не гласувал за свой съотборник за наградите на ФИФА
Снимка: Guliver/GettyImages

2511 0

В четвъртък FIFA проведе своята годишна награда за Най-добър играч и нямаше големи изненади по отношението на получилите приз. Имаше обаче изненада, когато беше разкрита разбивката на гласовете и когато се оказа, че Лионел Меси не е включил съотборника си от Барселона Марк-Андре тер Щеген в категорията за най-добър вратар.

Вместо това Меси е дал пет точки на Кейлър Навас, три на Мануел Нойер и една на Ян Облак, в трите си избора. Това породи всякакви слухове, че Меси и Тер Щеген не поддържат най-добрите отношения в съблекалнята и че са се отдалечили поради различните си позиции по някои клубни въпроси.

Понастоящем Тер Щеген не е капитан на Барселона, тъй като Меси е основният капитан и към него се присъединяват вицекапитаните Жерар Пике, Сержи Роберто и Серхио Бускетс. Що се отнася до избора на Меси за играч от друго първенство, той избра Неймар и Килиан Мбапе като първите си две възможности, давайки повече точки на отбора на Пари Сен Жермен. През последните седмици той беше свързан с преминаване във френския клуб. Интересното е, че това е първият път, в който Кристиано гласува за Меси, а капитанът на Барса го е правил 2 пъти досега (подробности тук). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички