В Испания разследват дали мач на Реал Мадрид е бил уреден


В Испания разследват дали мач на Реал Мадрид е бил уреден
Снимка: Getty Images/Gulliver

1857 0

Реал Мадрид бе забъркан в голям скандал, след като El Confidencial излезе с информация, че разследват двубоя им с Уеска на "Сантяго Бернабеу", завършил 3:2. Срещата се игра на 31 март.

Националната полицейска служба за контрол на игрите води разследването, след като научила, че две седмици преди двубоя е имало среща между шефовете на Уеска и трета страна. А целта е била договаряне на мача.

От Уеска искали да изчистят дълг от 100 хиляди евро, като срещата завърши при определен резултат. Припомняме, че в края на май няколко испански футболисти бяха задържани по подозрение, че са част от групировка за уреждане на резултатите от мачове. Сред задържаните са бившите футболисти на Реал Мадрид Раул Браво и Борха Фернандес, като за първия има информация, че е бил водач на кликата. Именно името на Браво се съобщава и сега, че той е бил на срещата с шефовете на Уеска.

Скандалът с уредени мачове в Испания "гръмна" в края миналия. Тогава стана ясно, че тимове от Примера и Сегунда Дивисион са замесени, като повече за тази новина може да прочетете в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички