В Испания разкриха с какво от Реал са изненадали най-много Барселона


В Испания разкриха с какво от Реал са изненадали най-много Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

6425 0

Играчите на Барселона се завърнаха към тренировки в четвъртък след седмица, изпълнена с няколко двубоя, а кулминацията бе снощното Ел Класико. Въпреки че не загубиха, то впечатлението, което оставиха каталунците не бе никак добро. Най-вече заради това, че не успяха да отговорят на системата на Реал Мадрид.

Нищо от това, което са очаквали в Барселона не се е развило по план, пише испанският Sport. Ернесто Валверде не е очаквал Иско да започне като титуляр, което нарушило първоначалния план. С още един човек в средата на терена, а и връщането на Карим Бензема хванало неподготвени испанските шампиони. Единственото успокояващо за Барса е, че Гарет Бейл бе по-дълго време извън наказателното поле и това ги е улеснило в известна степен.

Играчите на Барселона завършиха двубоя много по-изморени, отколкото са очаквали и допълнителният ден за почивка не е повлиял толкова. Те са били изключително разочаровани, че не успяха да се възпозлват от домакинското предимство, като не създадоха почти нищо интерсно в атака. Изданието отбелязва като светлия лъч в двубоя влизането на Ансу Фати, за когото отбелязват, че при по-дълъг престой сериозно е щял да навреди на защитата на Реал Мадрид. А кои са снимките, които трогнаха феновете и на двата тима - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички