В Барселона са бесни на Фати и Торес, защото провалят трансферните им планове


В Барселона са бесни на Фати и Торес, защото провалят трансферните им планове
Снимка: GettyImages

5814 0

В Барселона са изключително разочаровани от две от своите звезди. Това са  Ансу Фати и Феран Торес заради техния отказ да обмислят напускане на клуба.

Барселона страда заради своите действия

Каталунският клуб по същество не е в състояние да прави ходове на пазара в момента, докато не продаде играчи. От спряганите за напускане само Франк Кесие е бил отворен за преговори, без да възпрепятства потенциално напускане. Тази информация е нещо изненадващо, като се има предвид, че агенцията на Кеси публично отрече идеята той да напусне Барселона в скоро време.

Според AS Барселона е разочарована от Ансу Фати и Феран Торес. И двамата играчи са наясно, че ще имат малко време за игра през следващия сезон, но и двамата са категорични, че няма да се вслушват в оферти. А това ще попречи на Барселона да прави ходове на пазара.

И двамата играчи имат право да изпълнят договора си с клуба и докато Барселона може да бъде разочарована колкото си иска, те са тези, които са направили избора да им дадат дълги сделки. Както Френки де Йонг показа миналия сезон, възстановяването на репутацията пред феновете на Барселона може да се случи за няколко месеца. Франк Кесие пък успешно ядоса феновете, като по време на почивката си облече фланелка на Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички