В Барселона с нова трансферна цел, готови са да влязат в преговори


В Барселона с нова трансферна цел, готови са да влязат в преговори
Снимка: Getty Images

1694 0

Управата на Барселона изглежда няма спирка. Испанският гранд вече се е насочил към още един футболист и е готов да влезе в преговори за него.

Става дума за левия бек на Монако Кайо Енрике. "Блаугранас" имат сериозен интерес към играча и са доволни от изявите му през последните няколко сезона, съобщава испанският журналист Адриан Санчес. Бившият футболист на каталунците Деко, който сега е част от спортно-техническото ръководство, се е наел с отговорността да води преговорите за бразилеца, на когото също е и агент.

Първоначално на "Камп Ноу" имаха желанието да привлекат защитника на Челси Маркос Алонсо, но преговорите за испанеца изглежда са пропаданали.  

Кайо Енрике е бранител, който обича да се включва в предни позиции и е бърз с топката в краката. Мнозина твърдят, че той ще пасне отлично на стила, който Шави иска да наложи в своя състав. Също така 24-годишният футболист може да се окаже и конкуренция на Жорди Алба на левия бек.

През изминалия сезон Енрике изигра 36 мача с екипа на монегаските, в които се отчете с 5 асистенции. Предстои да разберем дали ще го видим с екипа на "блаугранас" много скоро.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза Жоан Лапорта за сагата около Френки де Йонг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички