В Барселона не вярват, че ще си върнат Белерин


В Барселона не вярват, че ще си върнат Белерин
Снимка: Getty Images / Guliver

1318 0

Спортният директор на Барселона Роберт Фернандес коментира възможността клубът да привлече футболиста на Арсенал Ектор Белерин. Юношата на каталунците напусна Ноу Камп през 2011 година, за да премине в тима от Северен Лондон, където успя да развие потенциала си, превръщайки се в един от основните футболисти в състава на Арсен Венгер. Благодарение на отличното си представяне с екипа на „артилеристите”, 22-годишният Белерин си заслужи място в националния отбор на Испания, а освен това се превърна и в една от основните трансферни цели на Барселона.

„За всички е видно, че Ектор е много добър футболист, но да го върнем в Барселона ще е много трудно. В момента той се представя на страхотно ниво, но има и други играчи с добри характеристики, заяви Фернандес пред Мундо Депортиво.

Той коментира и информациите, че каталунците проявява интерес и към две от най-актуалните имена на Стария континент – халфа на Пари Сен Жермен Марко Верати и нападателя на Ювентус Пауло Дибала.

„И двамата имат договори със своите клубове, а когато тези контракти са и дългосрочни е особено трудно да ги привлечем. Отворени сме към идеята да се подсилим с нови футболисти, но когато искаш да подобриш отбор като Барселона е наистина много трудно, защото вече разполагаме с изключителен тим. Определено трябва да ценим това, което имаме в момента”, допълни още спортният директор на испанския шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички