Още един от фаворитите отказа да поеме Барселона


Още един от фаворитите отказа да поеме Барселона

1633 0

Старши треньорът на Реал Сосиедад Еусебио Сакристан отхвърли възможността да застане начело на Барселона след края на настоящия сезон, когато изтича договорът на Луис Енрике.

На въпрос за каталунците, той отговори: "Не искам и за губя секунда по този въпрос. Всичко е напълно ясно за мен. Не казвам, че играчите не трябва да се съмняват след всичко написано. Аз съм изключително поласкан от интереса на толкова голям клуб мен, но Барселона не е на дневен ред за мен. Единственото, което искам е един страхотен сезон с Реал и само затова мисля", заяви Сакристан пред AS. 

"Реал ми даде възможност след прекарани 4 години в треньорския щаб на Барса, тогава там никой не ме забеляза. Сега аз съм лоялен към отбора си и съм благодарен за възможността, която получих. За в бъдеще не знам, но мога да ви уверя и сега го казам, че ще откажа на 100% на Барселона. Ако ми се обадят отново ще чуят същия отговор", категоричен бе наставникът. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички