В Барселона не бързат да се радват за Де Йонг, а причината е ПСЖ


В Барселона не бързат да се радват за Де Йонг, а причината е ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

1489 0

Една от най-големите трансферни саги в последните месеци е около Френки де Йонг, който е силно желан от реди европейски грандове начело с Барселона. Именно каталунците се очертаха и големият фаворит за подписа му, но все още нищо не е решено на 100%.

Младият футболист трябва да обяви своето бъдеще, след като се завърне от Америка, където е с неговия Аякс в момента. Барселона е в контакт с представители на играча от около година, но се притесняват, че ПСЖ може да изкуши 21-годишния футболист. Бившият технически директор на тима Роберто Фернандес дори пътувал до Амстердам, за да се убеди, че Де Йонг иска в Барса.

"Той казва, че иска да дойде при нас, но не го показва с действия", притесняват се на "Камп Ноу". Испанския клуб е разтревожен от публикациите в медиите и най-вече заради твърденията, че в Париж ще взима доста по-висока заплата.  Барселона иска и да се подсили с халфа на ПСЖ Адриен Рабио, който пък отказва да преподпиша с френския шампион. Със сигурност сагата около тези два отбора и млади Де Йонг никак не е приключила.

Междувременно каталунците вече имат списък с набелязани нападатели за лятото - ето кои са.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички