Унионистас - Барселона по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?


Унионистас - Барселона по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала за Купата на Краля?
Снимка: Getty Images

8399 0

Барселона бързо ще трябва да забрави унижението за Суперкупата на Испания, което претърпя от Реал Мадрид и загубата с 4:1, тъй като на хоризонта е нов турнир. Каталунците ще се изправят на 1/8-финал  за Купата на Краля срещу Унионистас де Саламанка.

"Блауграна" бяха тотално надиграни от вечния съперник Реал Мадрид на финала в неделя, като Винисиус Жуниор отбеляза хеттрик през първото полувреме. За да увеличи нещастието си, отборът на Шави също остана с 10 души, след като Роналд Араухо беше изгонен в 71-ата минута, а Барселона загуби третото си поредно Ел Класико.

Барселона бързо ще трябва да забрави загубата от Реал Мадрид

Без право на повече грешки за Барселона

Още: Шави и директорите в Барселона решиха: Нарочен за гонене ще ги спасява от кризата

Сега шампионите от Ла Лига биха искали да избегнат унизителната перспектива от поредни загуби за купата, въпреки че шансовете това да се случи са малки. Загубата в неделя беше първата за Барселона от шест мача, а Унионистас е в третата дивизия на испанския футбол. Въпреки, че е от по-долно ниво успя да отстрани Виляреал след дузпи в предната фаза на надпреварата, така че със сигурност има какво да покаже.

Любопитното е, че в отбора има и българин. Става въпрос за Борислав Ивайлов Станков - по-известен като Слави. 21-годишният нападател играе под наем в Унионистас и неизменно записва минути вече шест поредни мача. В половината от тях е стартирал титуляр, така че е напълно възможно да играе и срещу каталунците.

Унионистас играе на осминафиналите на Купата на Краля за първи път в историята си, като и за първи път се среща с Барселона. Каталунците отпаднаха на 1/8-финалите на купата само веднъж през последните 13 сезона - през 2021-22 срещу Атлетик Билбао.

ТВ излъчване

Още: "Мариновани" звезди: 44 известни футболисти търкат пейките в грандовете

Срещата на каталунците от 1/8-финалите за Купата е от 20:30 часа Ии ще може да се гледа пряко по Arena Sport (Svn), Digi Sport 1 (Rom), DirecTV (Arg), ESPN 4 (Bra), L'Equipe, MEGOGO, PrimeTel, Sport 1 (Cze), Sport 1 (Hun), TVP Sport, Veikkaus TV, Ziggo Sport Voetbal. Нито една българска телевизия няма да я излъчва, но ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Истината: Изгледа ли Кристиано Роналдо на живо разгрома на Реал Мадрид над Барселона? (ВИДЕО)

След погрома: Директор с много лоша новина за Барселона - тръгва ли си Шави?

Смирен Шави още на почивката не е вярвал, че Барселона ще обърне Реал

Съсипаха Шави от критики след загубата от Реал Мадрид: Тактиката му пречи на бездушна и безлична Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички