Унай Емери: Лига Европа е нашият турнир


Унай Емери: Лига Европа е нашият турнир
Снимка: Getty Images/Guliver

997 0

След спечелването на историческата трета поредна титла в Лига Европа, старши треньорът на Севиля Унай Емери заяви категорично, че неговият тим е властелинът на този турнир.

Вчера, във финала на надпреварата, игран в Базел, испанският тим надви състава на Ливърпул с 3:1. Въпреки че изоставаха на полувремето, след почивката севилци осъществиха пълен обрат и триумфираха с общо петата си титла от турнира.

"Обичаме тази надпревара. Това е нашият турнир. Ливърпул имаше предимство през първото полувреме и логично те можеха да са крайни победители. Но същото важеше и за нас. Чувствахме се далеч по-уверени, след като вкарахме първия си гол. На полувремето опитахме да подредим мислите си, след което отборът тръгна в правилната посока”, заяви Емери.

"Реалният ни успех се изразява в това, което постигнахме по пътя към Базел. Насладихме се максимално на представянето ни в Европа и сега отново сме шампиони. Тези моменти са наистина уникални. Определено трябва да им се насладим, но също така е важно да започнем да мислим и за предстоящия финал за Купата на Краля в неделя”, допълни специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички