Юмтити: В Барселона 4 г. бях като в затвора, исках само да се чувствам полезен


Юмтити: В Барселона 4 г. бях като в затвора, исках само да се чувствам полезен
Снимка: Getty Images/Guliver

11540 0

Защитникът Самюел Юмтити, който играе под наем от Барселона в Лече, сравни престоя си в каталунския клуб със затвор. Французинът е част от испанския шампион от 2016 година, но през настоящия сезон играе в италианския тим.

"Всичко, от което имах нужда, беше да се чувствам оценен, полезен, уважаван. В Каталуня прекарах 4 години в затвора: не само в спортен план, но и по отношение на ежедневието. В началото, след преместването ми в Испания, се чувствах оценен и играх на добро ниво. После започнах да чувствам недоверие, почувствах се зле и разбрах, че вече никой не вярва в мен", разказа Юмтити в интервю за "Canal+".

"Лече беше предизвикателство за мен. Знам добре, че спасението от изпадане е равносилно на спечелване на шампионата. В Саленто отново започнах да се усмихвам и съм благодарен на клуба за това. Сега мисля само как да избегнем изпадането.

Преди време обаче на гости във Виа дел Маре ми дойде моят приятел Лаказет. Решихме, че би било хубаво, преди да завършим кариерите си, да поиграем още малко заедно", допълва бранителят. А ето защо Юмтити не успя да премине във френския Рен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички