Триумвират от Англия броди за Марко Асенсио, може да има сделка през януари


Триумвират от Англия броди за Марко Асенсио, може да има сделка през януари
Снимка: Getty Images

1111 0

Арсенал, Ливърпул и Тотнъм Хотспър са трите английски клуба, които силно желаят да привлекат полузащитника на Реал Мадрид – Марко Асенсио, твърдят медиите на Острова.

Испанският национал по всяка вероятност ще напусне „лос бланкос“ след края на този сезон, след като и договорът му с „кралския клуб“ изтича тогава, а трансферът може да стане факт още през януарския трансферен пазар. 26-годишният испанец не може да се утвърди в отбора, воден от Карло Анчелоти и има само 47 минути футбол през този сезон, като те бяха генерирани като резерва в два мача от Шампионска лига. В тях той се разписа веднъж срещу РБ Лайпциг.

Според британската преса Асенсио няма да поднови договора си с Реал Мадрид и ще може да преговаря свободно през 2023-а година с други отбори. Агентът на играча Жорже Мендеш е доволен от този развой, като ще може да издейства много голяма заплата на своя клиент.

Мендеш ще пожелае поне седем милиона евро годишна заплата за Асенсио и именно отборите от Премиър лийг с лекота ще могат да си позволят това възнаграждение. А за кой друг халф ще се пробва Ливърпул, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички