"Роналдо не харесва това": Ливърпул и Кока-Кола официално станаха партньори


"Роналдо не харесва това": Ливърпул и Кока-Кола официално станаха партньори
Снимка: Getty Images

1199 0

Ливърпул и Кока-Кола обявиха, че са сключили партньорство помежду си. Дългосрочното спонсорство идва в ключов момент в спортния календар, предвид наближаващия старт на Световното първенство в Катар. Кока-Кола е поредният глобално разпознат бранд, който се присъединява към увеличаващото се семейство от световни партньори на Ливърпул.

„Щастливи сме Кока-Кола да се присъедини към нашето семейство от официални партньори. Наистина сме развълнувани да бъдем заедно и приветстваме топло на „Анфийлд“ Кока-Кола. Ливърпул и Кока-Кола са две емблематични марки, които ще работят заедно, за да донесат магически преживявания и уникални моменти, които не могат да бъдат купени с пари, на феновете. Амбицията ни с всички партньорства е да работим с най-вдъхновяващите и иновативни брандове в света и Кока-Кола отговаря по всички критерии на тази амбиция“, сподели рекламният директор на Ливърпул Бен Лати.

„Бидейки ключова част от футболните мачове от десетилетия насам, ние сме развълнувани да предложим на феновете възможността да се насладят на невероятни преживявания и уникални моменти у дома, по барове и ресторанти, и в стадионите като част от нашата нова кампания. Футболът притежава силата да събира хора на едно място и нямаме търпение да възнаградим привържениците в Европа с достъп до незабравими мигове и екстри, които само Кока-Кола може да предложи в сътрудничество с нашите партньори“, коментира един от маркетинговите директори в Кока-Кола Михаел Уилеке.

Тази новина едва ли се одобрява от суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо, който бойкотира Кока-Кола на Евро 2020 (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички