Тревога в Барселона: След Гави и Тер Стеген е пред операция


Тревога в Барселона: След Гави и Тер Стеген е пред операция
Снимка: Getty Images

1274 0

Барселона изживя еуфорични моменти при трудната победа над Атлетико (Мадрид) в неделя вечер, която остави каталунците близо до върха. Емоциите им обаче бързо може да се помрачат с новина за един от най-важните им играчи - Тер Стеген.

Още проблеми за Барселона

След като Барса остана без Гави до края на сезона след контузия, която получи с испанския национален отбор, втори ключов играч е изправен пред операция. А това определено ще го извади от игра за определно време. Марк-Андре Тер Стеген продължава да има проблеми с гърба и това може да наложи оперативна намеса, информира "Mundo Deportivo".

Докато от "Камп Ноу" упорито се опитват да избегнат този вариант, болките за стража не отшумяват. И дори има риск те да се превърнат в хронични и тогава единствената опция остава - операция.

"Марк има дискомфорт в гърба и ще видим през тази седмица как ще е. Ако има нещо, което трябва да обявим, ще го направим. Има този проблем от известно време, който не отшумява и ще видим", заяви Шави след мача. По-рано пък стана ясно, че един от играчите на Барселона е отказал да премине в Саудитска Арабия и очаква други варианти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички