Треньорът на Валенсия: Пике няма да играе? Предпочитам Меси да не играе


Треньорът на Валенсия: Пике няма да играе? Предпочитам Меси да не играе
Снимка: Getty Images/Guliver

1570 0

Старши-треньорът на Валенсия Марселиньо направи интересен коментар преди реванша между "прилепите" и Барселона в полуфинален сблъсък от турнира за Купата на Краля в Испания. Той беше попитан дали би помогнало на неговия тим, ако Жерар Пике не е в състава на Ернесто Валверде за предстоящата среща.

"Пике може да пропусне мача? Бих искал един единствен играч да не е на терена - този, който може да реши всеки мач. Но за доброто на футбола и спектакъла, той ще играе. Останалите не ме интересуват", каза наставникът, имайки предвид точно Лионел Меси.

"Ясно е, че въпреки страхотните си играчи. Барселона има далеч повече ресурси с Меси на терена, отколкото без него", каза още Марселиньо.

В първата среща Валенсия до голяма степен успя да неутрализира влиянието на Меси, но това изцеди много отбора, който нямаше сили да атакува, губейки срещата с 1:0. Сега "прилепите" се нуждаят от задължителен успех с 2 гола разлика (или повече), за да се класират за финал в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички