Изхвърлят недоволния Иско от Реал Мадрид?


Изхвърлят недоволния Иско от Реал Мадрид?
Снимка: Guliver/GettyImages

3619 0

Иско, за когото "Диарио Гол" твърди, че е бесен от толерантността, която Реал показва към голямото трио Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема, може да си тръгне от "Сантиаго Бернабеу" през лятото. Това обявиха в предаването "El Chiringuito", като информацията до голяма степен зависи от оставането на Зинедин Зидан в отбора.

Френският специалист е недоволен от начина на игра на испанския плеймейкър през настоящия сезон. След като записа най-силните си месеци в Реал Мадрид в края на миналогодишната кампания, сега Иско е под прицел, след като беше основен титуляр през голяма част от сезона, но не показва изключителните качества, които принудиха Зидан да промени схемата, за да може Иско да е титуляр.

В последните мачове испанският национал е на резервната скамейка, след като Гарет Бейл го измести заради силните си изяви, след като се възстанови от контузия. Иско от своя страна в последните месеци прекалено задържа топката в средата на терена, спира бързите атаки, а пасовете му към Кристиано Роналдо са по-скоро по принуда, отколкото комбинации в полза на отбора.

Ако Зинедин Зидан остане начело на отбора, то той ще се опита да продаде Иско, докато акциите му са високи. Вместо него на "Бернабеу" може да акостира Еден Азар, който обаче също не прави най-силния си сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички