Треньорът на юношеския Реал: Довечера ще покажем потенциала си


Треньорът на юношеския Реал: Довечера ще покажем потенциала си

3751 0

Треньорът на юношеския тим на Реал (Мадрид) Луис Рамис показа типично европейско възпитание след разгромната победа над Лудогорец с 3:0 на "Герена". Въпреки посредствената игра на българите, той ги отличи и им отдаде уважението си.

"Създадохме доста положения, вкарахме достатъчно голове. Опитахме да попречим на противника, знаехме къде може да е опасен тимът на Лудогорец. Направихме добър мач като цяло. костваше ни доста усилия да победим Базел, днес бяхме и гости, срещнахме отбор, който се представи добре, предостави ни отлични условия за футбол. Струваше ни доста, но се радвам, че се поздравихме с успех", започна Рамис.

"Имам честта и удоволствието да съм треньор в такъв голям клуб. Всички играчи щом са тук са достойни, ние трябва да ги подготвим да играят в първия отбор, надявам се това да стане", продължи той.

Накрая Рамис даде мнението си за предстоящия сблъсък между двата тима

"Без съмнение Реал ще покаже потенциала си, в тези мачове е важно да се печели за да се продължава убедително напред", завърши той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички