Лекцията започна, Реал разгроми Лудогорец при юношите


Лекцията започна, Реал разгроми Лудогорец при юношите

6692 0

 Съвсем резонно Реал (Мадрид) победи Лудогорец с 3:0 в мача от юношеската Шампионска лига, игран на стадион "Георги Аспарухов". Радващото е, че близо 2500 зрители изгледаха двубоя. Толкова няма на много от мачовете в "А" група. Лудогорец обаче не успя по никакъв начин да се противопостави на младите "крале", като българите изглеждаха прекалено респектирани. Головете отбелязаха Жосуе и Ласо (2) в двете полувремена.

През първото полувреме Реал имаше сериозен превес, а българските футболисти бавно влязоха в мача. Естествено гостите се възползваха и Жосуе откри в 31-ата минута. Центриране отдясно бе пропуснато от централните защитници на Лудогорец, стигна до Жосуе отляво, който без да се бави разстреля Емил Господинов за кеф на представители на българския фенклуб на Реал (Мадрид), които гледаха мача наживо. Най-доброто положение за българите през това полувреме бе когато Цвятков бе спрян от вратаря на гостите в 31-та минута.

Второто полувреме Лудогорец започна по-активно, но бързо бе попарен от класата на Реал. След неприятен рикошет Ласо с нисък удар удвои в 53-ата минута.

След този гол двубоят се доиграваше, а Лудогорец не успя да стигне дори до почетен гол. Нещо повече - в последната минута след хубаво двойно с Харпър, отново Ласо реализира, излязъл очи в очи с Емил Господинов.

Лудогорец остава без актив в групата си. Лидер е Реал с 6т., Ливърпул и Базел имат по 3, след като швейцарците победиха англичаните с 3:2 днес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички