Торес за Реал и Барса: Неудобни сме им!


Торес за Реал и Барса: Неудобни сме им!

1703 0

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес беше категоричен, че в Испания вече има трети отбор, който спокойно може да се конкурира с титаните Реал Мадрид и Барселона.

През последните 3 години "дюшекчиите" правят всячески опити да спрат доминацията на двата колоса, като успяха през миналата година, когато станаха шампиони в Примера дивисион.

Сега в навечерието на сблъсъка за Купата на Краля срещу Барселона Ел Ниньо е категоричен, че Атлетико има своите шансове и срещу кталунците, след като вече елиминира Реал Мадрид.

"Когато Барселона се чувства добре на терена и играе своя стил, те са способни да спечелят всеки мач така, както направиха през уикенда срещу Депортиво. Но освен Барселона и Реал, в Испания има още един отбор и това е Атлетико. Ние сме ги побеждавали и сме неудобен съперник и за двата тима", убеден е Торес.

Той коментира и завръщането си в тима, като заяви категорично, че отборът му е липсвал много.

"Никога няма да забравя деня, в който ме представиха на феновете. Докато не носиш червено-бялата фланелка на този отбор, не разбираш колко много ти е липсвал.

Диего Симеоне ли? Той е имал, има и ще има много оферти, но няма да напусне, независимо с какви играчи разполага тук", завърши Торес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички