В Барселона очакват тежки битки с Атлетико


В Барселона очакват тежки битки с Атлетико
Снимка: Getty Images/Guliver

1356 0

Старши-треньорът на Барселона Луис Енрике вече е забравил гръмкото 3:1 за неговия отбор над Атлетико (Мадрид) и очаква много тежки сблъсъци срещу Диего Симеоне и компания.

Както е известно, двата тима ще трябва да премерят сили още в четвъртфиналите за Купата на Краля, като в сряда от 23:00 часа българско време е първият двубой между последните два шампиона на Испания.

Бившият наставник на Селта беше попитан дали победата преди по-малко от две седмици с 3:1 над Атлетико може да наклони везните в полза на каталунците, но Енрике очаква тежки два двубоя.

"Съперникът е много тежък. Схватката е в два мача и това ни позволява да поправяме грешки. Силни са и в защита, и в нападение. Предполагам, че ще се получи битка, подобна на предните срещи", сподели Лучо на пресконференция днес.

"Нямам усещането, че съдбата ми зависи от дуела с Атлетико. Противникът е много опасен в два мача. Оптимист съм, гледайки как тренира моя отбор".

За пореден път наставникът беше попитан за Лео Меси и дали аржентинецът може да бъде лидер на този отбор. В типичен стил, Енрике отклони въпроса.

"Дали Меси е лидер? Няма да повдигам полемики. Казвал съм и преди. Важното за мен е отборът да побеждава. Всеки един може да мисли каквото си иска".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички