Торес за първи път с два гола от завръщането си в Атлетико (ВИДЕО)


Торес за първи път с два гола от завръщането си в Атлетико (ВИДЕО)

1006 0

Фернандо Торес за първи път вкара два гола в един мач, откакто се завърна в Атлетико (Мадрид), с което помогна на тима си да размаже с 5:0 гостуващия Спортинг (Хихон). Така "дюшекчиите" записаха трета поредна победа без допуснато попадение след неуспешния старт в Примера дивисион.

БАРСЕЛОНА СМАЗА НОВАК С НЕВИЖДАНА ДОСЕГА ТАКТИКА (ВИДЕО)

Антоан Гризман още във втората минута откри резултата в полза на домакините след подаване на Кевин Гамейро, който пък в петата сам направи 2:0. Отново Гризман се разписа за 3:0 в 31-ата, а в 72-ата Торес отбеляза първото си попадение в мача.

В 91-ата испанският стрелец бе точен от дузпа и маркира крайното 5:0, което идва след успеха с 1:0 над ПСВ в Шампионска лига по-рано през седмицата. По-миналият уикенд пък Атлетико смаза Селта с 4:0 като гост и индикира, че е забравил за шокиращия старт с две ремита срещу новаците Алавес 1:1 и Леганес 0:0.

Атлетико вече е на трето място в класирането с 8 точки от 4 мача, като Барселона е с 9 и е временен лидер, но това е преди в неделя Реал Мадрид (също с 9) да гостува на Еспаньол.

Гризман също има с какво да се гордее - той вече има 50 гола в Ла Лига, а първото му попадение срещу Хихон падна 90 секунди след първия съдийски сигнал и е най-бързото в кариерата му.

Атлетико - Спортинг 5:0. Обзор матча. Испанская Примера 2016/2017. 4 тур. от GOALTIME - ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички