Фернандо Торес предаде Ливърпул? Не, точно обратното!


Фернандо Торес предаде Ливърпул? Не, точно обратното!

4122 0

Фернандо Торес е един от най-мразените от феновете на Ливърпул бивши играчи на мърсисайдци. Испанецът напусна отбора в посока Челси срещу 50 милиона евро, като оттогава насам играчът е мразен от всички на "Анфийлд".

Нападателят на Атлетико (Мадрид) обаче най-накрая проговори за напускането си. Причината за това са собствениците "FSG". Те са му казали, че искат да изградят млад отбор, с който да преследват успехи в бъдеще. Торес обаче е преценил, че на 27-годишна възраст няма време да чака проектът да бъде развит - според него, с право.

Клоп взе решение, което вбеси феновете

"Камоли ми каза, че новите собственици имат идея как да харчат в клуба. Те искаха да вземат млади играчи, да бъде изградено нещо ново. Аз мислех за своята кариера, защото това изисква време - една, две, три, дори 10 години.

Аз нямах това време. Бях на 27 години. Нямах време да чакам. Исках да печеля. Ето, 5 години по-късно и все още нищо не е изградено - Ливърпул е горе-долу на същата позиция, на която бяха, когато бях там.

Накрая аз излязох като предател. Така решиха да направят от клуба, въпреки че дискусията ни беше съвсем различна. Ливърпул не искаше да признае, че прави нещо грешно. Затова трябваше аз да бъда виновен", сподели Торес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички