Топката просто не иска да влезе, разочарован е Зинедин Зидан


Топката просто не иска да влезе, разочарован е Зинедин Зидан
Снимка: Guliver/GettyImages

1588 0

Зинедин Зидан не загуби присъствие на духа след поражението на Реал Мадрид от Виляреал. Френският специалист обяви, че отборът му играе отличен футбол, но липсата на къмсет напоследък е причината за слабите резултати.

"Проблемът е, че в края, когато топката не иска да влезе, става много трудно. Не заслужавахме това. Може да правиш нещата по добър или лош начин, но когато топката не иска да влезе, е сложно. Тя просто не иска да влезе", заяви разочаровано наставникът на "белия балет".

Статистиката подкрепя Зидан, особено в мача срещу Виляреал. Отборът удари две греди, отправи 28 удара и имаше куп положения, но в крайна сметка загуби с гол в края за 0:1.

"Топката не влиза… Когато имаш положения, трябва да ги вкараш. Да, има мачове, в които топката не иска да влезе, но в последно време това е всеки път. Много е трудно за увереността на футболистите. Със сигурност не заслужавахме това. Не трябва всеки път да казвам едно и също нещо. Това, което със сигурност не трябва да правим, е да е отказваме. Нужно е да продължим да работим. Моментът ще дойде и ние трябва да сме подготвени. Във всичко толкова негативно трябва да потърсим и позитивното", сподели той.

"В психологичен план не е лесно. Момчетата не спират да тичат, да се борят. Моето послание е да продължат да работят. Във футбола понякога има лоши серии и всички заедно трябва да се справим. Направихме всичко, за да спечелим, имахме много положения, но топката не искаше да влезе", категоричен бе наставникът на шампионите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички