Тони Кроос: Шест месеца играх с болка, пиех хапчета


Тони Кроос: Шест месеца играх с болка, пиех хапчета
Снимка: Getty Images/Guliver

1002 0

Полузащитникът на Реал Мадрид Тони Кроос разказа за своята контузия и проблемите си със здравето. 31-годишняит германец не е играл от Евро 2020 насам, но вече се възстанови и се очаква скоро да е на линия.

"Много се радвам, че успях да проведа третата тренировка с отбора без болка. Изпитвах болка около 6-7 месеца. Така че сега се чувствам много добре. Не съм играл три месеца, трябва да си върна игровия ритъм. Най-важното е, че нищо вече не ме безспокои", коментира Кроос.

"Започнах да изпитвам дискомфорт през март - знаех, че нещо не е наред. Знаех, че ако продължа да играя, ще дойде момент, в който повече няма да мога. Но беше много трудно да се спра - трябваше да играя в Шампионска лига, а после и на Евро 2020"

"Да, беше трудно да се възстановя. А после реших да си взема почивка. Когато се върнах в Мадрид, разбрах, че подобрение няма. Работехме много, за да определим къде е проблемът. Шест месеца играх с болка, приемах таблетки, а между мачовете болката беше много по-силна", добави германецът.

Повече за възстановяването на Кроос прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички