Тони Кроос проговори за липсата на Роналдо: Как ще компенсираме 50 гола?


Тони Кроос проговори за липсата на Роналдо: Как ще компенсираме 50 гола?
Снимка: Guliver/GettyImages

2120 0

Халфът на Реал Мадрид Тони Кроос се завърна към подготовката на тима преди седмица, но чак сега коментира темата с продажбата на Кристиано Роналдо. Германският ас изрази опасения, че отборът трудно ще компенсира головете, отбелязани от португалската суперзвезда. Въпреки това той вярва, че Реал ще се справи, независимо от липсата на "седмицата".

"Ще е трудно да компенсираме 50 гола на сезон. Кристиано беше наш основен стълб през последните години и беше ключов за успехите ни. Въпреки това, съм убеден в качествата на състава ни. Отново ще сме тежък противник и ще се опитаме да печелим титли", коментира Кроос, който изненадващо беше попитан и за Лука Модрич.

"Разбира се, че знаех, че Модрич може да играе на толкова високо ниво. Съотборници сме от четири години. Знам колко е невероятен Лука", категоричен беше германският халф.

 

"Тренирам под ръководството на Лопетеги вече седмица. Развълнувам съм, тъй като не го познавах преди това. Има важната способност да мотивира. Испанските ми съотборници са ми говорили само добри неща за него. Имам огромно желание да продължим да работим заедно”, коментира Кроос относно новия треньор на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички