Нова причина за раздялата: Роналдо бил в конфликт с 2 от звездите на Реал


Нова причина за раздялата: Роналдо бил в конфликт с 2 от звездите на Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

5379 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид след 9 години в клуба и много скоро след това престана да го следва в Instagram. Както е известно, португалецът премина в италианския Ювентус и сега е съсредоточен изцяло върху новия си тим.

Всички се чудят как нападателят скъса толкова лесно с клуба, в който постигна най-големите си успехи във футбола. Една от причините за това са провалените отношения между него и президента на Реал Флорентино Перес. Повод за това даде отказът на милиардера да увеличи заплатата на Роналдо, както и опитите му да привлече в отбора звездата на ПСЖ Неймар.

Оказва се обаче, че има и други причини за решението на португалеца да напусне испанския гранд. В последно време той е бил развалил и отношенията си с две от останалите звезди в тима. Става дума за Гарет Бейл и Тони Кроос, съобщава "Football Espana".

Уелсецът и германецът са престанали да общуват с лидера на отбора, тъй като са били недоволни от това, че той слага себе си над отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички